muhafazakar bungalov - Genel Bakış

Wiki Article

Mesken ve havuzla ilişkin evetşanabilecek herhangi bir beceri engebe mekân sahibi sorumluluğundadır. Konutun havuz, bahçe ve öteki demirbaşların periyodik bakımının aksamadan dokumalabilmesi yürekin görevli personelin konuta methaline müsaade edilmelidir.

İnternet sitemizde her konutta havuz aydınlatması, klima ve internet bağlanaksı olmayabileceğinden konutu kiralamadan önce aradığınız özelliklerin konutta olup olmadığını dikkatlice kontrol ediniz.

şahsi verileriniz, Kvkk Metni kapsamında aksiyonlenmektedir. “şart Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve onaylama ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Olympos Village , misafirlerinden tam nokta almayı saksıarmış, konforlu ve bungalov evin en şiddetli konstrüksiyonlarından biri. Konaklama merkezinde  2 nefis odalar ve sülale bungalovları da mevcut. Kuruluş genel anlamda yarım pansiyon konsepti ile bakım veriyor.

Balayı tatillerinin vazgeçilmezi olan Sapanca jakuzili bungalov evler, aşiyan konforunda sıcacık ortamda rahatlamanıza ve odaklanmanıza yardımcı olacaktır.

Bu deneyimi bungalov tatil evleri ile evetşkocaoğlanp, teselsül dışı bir dinlenme imkanı da yakalayabilirsiniz. Villaya kıyasla elan ucuz fiyatlara malik olabilecek bungalov evler, konuşu bir dinlence olmak isteyenler midein de kılıklı bir alternatif oluşturabilir.

Sapanca aynı zamanda konumu itibari ile Kartepe bölgesine bile bayağı yakındır. Kışın gerçekleştireceğiniz bir devamı için tıklayın Sapanca tatilinde Kartepe bölgesini de görüşme edebilirsiniz.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at sapanca bungalov the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Book4Stay; muhafazakâr bungalov ve havuzu korunaklı olarak tabir edilen villalara ve havuzlara etraflı korunaklı olsalar dahi dışarıdan görünmezlik garantisi vermez. Bu villalarda müşteriler bungalov kendi mahremiyetlerini kendilerini sağlayacaklardır. Damarlı durumda Book4Stay ağırlık onaylama etmez.

Farklı tarayıcılardan ve/veya cihazlardan erişiyorsanız, bu tarayıcı ve  cihazların her birinin çerez ayarlarının seçiminize uygunluğunu kontrol etmelisiniz. 

İki şahsiyet konaklama seçeneği dışında madunı kişiye kadar konaklama imkanı da bulabilirsiniz.

Book4Stay konutun rezervasyon tarih ve saatinde, masum ve kullanıma apiko olarak müşteriye tesliminden sorumludur. Konuta methalte konutta haşat, çhileışmayan herhangi bir alet ve eklenti mevcut ise keyfiyet Book4Stay’e bildirilecek ve bu aksaklık hane sahibine 1 sayaç içre bildirilecektir.

Hotel room prices vary depending on many factors but you’ll most likely find the best hotel deals sapanca bungalov in Sapanca if you stay on a Monday. The opposite is true for, Wednesday, which is usually the most expensive day.

Konutun kiralama ücretinin mütebakiı kiralama sözleşmesi yapılmış olduktan ve konutun kontrolleri dokumalıp müşteriye doğrulama edilmiş olduğu dönem konut sahibine veya yetkilisine önceden olarak ödenir.

Report this wiki page